Kurssi: XR UUTEEN TODELLISUUTEEN, Osio: 4. Lopuksi: Kurssisuoritus | Moodle | Omnia

Kurssin etusivu
  • Aloita tästä


4. Lopuksi: Kurssisuoritus

  • 4. Lopuksi: Kurssisuoritus

    Opiskelun eteneminen

    Tarkasta etenemisesi eli tehtävien suorittaminen. Kokonaisuuden näet kurssin koontinäytöstä. Vasemman reunan valikosta näet jokaisen osion kohdalta erikseen sen tehtävän/tehtävien suorittamisen.  

    Osa tehtävistä – esimerkiksi videoiden sisällä olevat interaktiiviset tehtävät – tuottavat vihreän merkin etenemisestä automaattisesti.  Muista kuitenkin videoiden lopuksi lähettää tekemäsi tehtävä painamalla vihreää "SUBMIT"-painiketta.

    Osassa tehtäviä – esimerkiksi Padlet-seiniä käyttävät – vaativat, että merkitset tehtävän suoritetuksi itse. Padlet-tehtäväseinän yläpuolella palstan oikeassa reunassa on harmaa ympyrä. Klikkaa siihen, jotta se muuttuu vihreäksi ja saat merkinnän tehtävän suorittamisesta. Alla esimerkkikuvassa oikeassa yläkulmassa ympyrä on harmaana eli tehtävää ei ole merkitty tehdyksi.

    Kuvakaappaus suoritusmerkintäruudusta

    Kun olet tehnyt yli 75 % merkityistä tehtävistä (10/13 kpl, vähintään yksi jokaisesta moduulista), voit hakea osaamismerkkiä tämän sivun alalaidan linkistä.

    Jos teet kurssia osana tutkinto-opiskelua, keskustele opettajasi kanssa mitä muuta osaamispisteiden tai opintopisteiden saamiseen vaaditaan.

    Palaute

    Anna palautetta kurssista: sen sisällöistä ja teknisestä toimivuudesta. Merkitse palautelomakkeeseen mitä moduulia palaute koskee. Palaute on anonyymiä. Kurssi on vielä pilottivaiheessa, ja sitä kehitetään palautteen perusteella.

    Linkit

    • Anna palautetta täällä.
    • Hae osaamismerkkisi täältä (osaamismerkin haku siirtyy tammikuulle 2020)