Tuntuuko, että olet usein stressaantunut, etkä pysty rentoutumaan? Tämä verkkokurssi on sinulle! 

Tällä kurssilla opettelemme yhdessä havainnoimaan omaa arkea stressinhallinnan näkökulmasta. Opit tunnistamaan stressin oireita, ymmärtämään stressin syntymistä ja arvioimaan omaa stressiäsi. Tutustut erilaisiin stressinhallintamenetelmiin, ja opit valitsemaan itsellesi sopivat stressinhallintamenetelmät osaksi omaa arkeasi.   

Kurssin käytyäsi osaat keskeiset käsitteet ja tiedot stressistä ja stressinhallinnasta, ja osaat havainnoida ja arvioida itseäsi ja soveltaa kurssilla oppimaasi omassa arjessasi. 

Tämä on opettajan ohjaama verkkokurssi, jossa opetus tapahtuu reaaliaikaisesti Teams-alustalla tiistaisin klo 16.30-18.00 (29.8.-10.10.23).

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Ilmonetissä

Tällä kurssilla harjoittelet ryhmäliikunnan ohjausta valmiin ryhmäliikuntatuntisuunnitelman mukaisesti. Opit käyttämään musiikkia ohjauksessa, näyttämään liikkeet selkeästi, käyttämään ääntäsi ohjaustilanteen tukena ja inspiroimaan ja innostamaan ihmisiä liikkumaan. Kurssilla opit kehon päälihasryhmät ja voimaharjoittelun teoriaa. Saat käytännön osaamista ohjaamisesta ja rakentavaa palautetta ammattilaisilta oman osaamisen kehittämiseksi. 

Opetus alkaa Ke 26.04.2023 klo 16:30 ensimmäinen kerta etänä.

Seuraavat opetuskerrat Espoon työväenopisto, Tapiola, Omnia Itätuulenpiha 1

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Ilmonetissä

  • Opettaja: Katja Putkonen
  • Opettaja: Teija Reini-Nieminen