Tällä kurssilla harjoittelet ryhmäliikunnan ohjausta valmiin ryhmäliikuntatuntisuunnitelman mukaisesti. Opit käyttämään musiikkia ohjauksessa, näyttämään liikkeet selkeästi, käyttämään ääntäsi ohjaustilanteen tukena ja inspiroimaan ja innostamaan ihmisiä liikkumaan. Kurssilla opit kehon päälihasryhmät ja voimaharjoittelun teoriaa. Saat käytännön osaamista ohjaamisesta ja rakentavaa palautetta ammattilaisilta oman osaamisen kehittämiseksi. 

Opetus alkaa Ke 26.04.2023 klo 16:30 ensimmäinen kerta etänä.

Seuraavat opetuskerrat Espoon työväenopisto, Tapiola, Omnia Itätuulenpiha 1

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Ilmonetissä

Tule osallistujaksi aikuisille ja senioreille suunnatulle klassisen baletin verkkokurssille! 


Tutustumme klassiseen balettiin tanssilajina. Opimme tanssitunnille valmistautumista sisältäen tietoutta lämmittelystä ja varusteista.Opimme oman kehon linjaamisen perusteet, alkeistason balettiliikkeiden oikeat suoritustavat ja keskeiset palauttavat venytykset . Jokaisella tunnilla on myös tanssillinen luova tehtävä. 

Kurssi toteutetaan verkko-opetuksen opetusmenetelmiä noudattaen. Reaaliaikaisen etäopetuksen lisäksi opetus siältää itsenäisiä- ja vertaisoppimistehtäviä verkko-alustalla. 

Kurssin ensimmäinen kurssikerta 3.8 on varattu kurssialustaan tutustumiseen ja verkkoympäristön haltuunottoon opettajan johdolla. Muilla kurssikerroilla tanssitaan. Kurssipalautteet annetaan verkko-oppimisympäristössä. 

Tule oppimaan kokonaisvaltaisesti baletista!


Taso 1A: Kurssi on fyysisesti helppo. Sopii kaiken kuntoisille. Kurssilla tehdään yksinkertaisia harjoituksia, joihin ei tarvita aiempaa osaamista. 


Liikunta-auringon lohko "Liikkuvuus ja kehonhallinta"