Tämä Moodle-pohja on tehty malliksi uuteen Moodleen.

HOJKSn perussivusto Lehtimäentie C-talo

HOJKSn perussivusto Leppävaara

Huom! Liiketalouden opiskelijoille on oma Moodle-alustansa HOJKS_liiketalous. Vanhat datanomi-OPSit taas löytyvät Moodle-alustalta HOJKS_datanomit.

Tämä kurssi on ensimmäinen etäkurssipohja Moodlen perusteisiin keväällä 2020.

TÄMÄ KURSSI ON VERKKOTAPAAMISELLA JA VERTAISTUELLA AIKATAULUTETTU VERSIO MOTIVOINTI, VERKKOLÄSNÄOLO JA VUOROVAIKUTUS -kurssista. Kurssilla on 3 tapaamista verkossa.

Verkko- ja etäoppimisen prosessi vaatii opettajalta erilaisia taitoja kuin lähiopetus. Koulutusosiossa tutustut verkko-ohjauksen eri muotoihin, joissa opiskelijoiden motivointi, verkkoläsnäolo ja vuorovaikutus ovat keskeisessä asemassa. Opit suunnittelemaan verkko-oppimisen prosessia ja reflektoit erilaisia toteutusvaihtoehtoja omassa opetuksessasi. 

TÄMÄ KURSSI ON NONSTOP-VERSIO MOTIVOINTI, VERKKOLÄSNÄOLO JA VUOROVAIKUTUS -kurssista. Kurssilla opiskelet ITSENÄISESTI.


Verkko- ja etäoppimisen prosessi vaatii opettajalta erilaisia taitoja kuin lähiopetus. Koulutusosiossa tutustut verkko-ohjauksen eri muotoihin, joissa opiskelijoiden motivointi, verkkoläsnäolo ja vuorovaikutus ovat keskeisessä asemassa. Opit suunnittelemaan verkko-oppimisen prosessia ja reflektoit erilaisia toteutusvaihtoehtoja omassa opetuksessasi.

Vesopäivämateriaalia 23.11.2016

Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen 5 osp

XR UUTEEN TODELLISUUTEEN -kurssilla tutustut XR:n maailmaan, ratkaisujen mahdollisuuksiin ja rajoituksiin. Kurssi palvelee sekä teknologia-alojen oppijoiden ja työntekijöiden osaamisen päivittymistä että yleistä yhteiskunnallista kansalaisten ja kuluttajien digitrendeissä kiinni pysymistä.

Videot (360, interaktiot) ja linkit erilaisiin kokeiltaviin demoihin ja valmiisiin XR-tuotteisiin ovat keskeisessä roolissa. Myös osallistujien omat linkit ja tuotokset rikastavat ja päivittävät kurssia.

LUONNOS: Valitsemalla "Lisää minut kurssialueelle", hyväksyn sen, että tietojani... Lisätiedot kurssin osiossa "Aloita tästä".

Apua rekisteröitymiseen: katso nämä ohjeet :)

Löydät Omnian ammatillisen koulutuksen verkko-opintoina tehtävät YTO-kurssit täältä kootusti.