Registreringsalternativ

Opi italiaa nopeasti ja tehokkaasti! Käytännönläheinen verkkokurssi alkaa aivan alkeista.

Pääpaino on arkielämän ja matkailun puhetilanteissa sekä ääntämisen ja kuullunymmärtämisen harjoittelussa. Tutustumme myös italialaiseen elämäntapaan ja monipuoliseen kulttuuriin.

Oppitunnit pidetään reaaliaikaisesti verkossa niin, että sekä opettaja että opiskelijat osallistuvat tunneille yhtä aikaa omilta koneiltaan. Opiskelija tarvitsee tietokoneen, hyvän internetyhteyden ja headsetin. Katso tarkemmin Lisätiedot. Verkkotapaamisissa opettaja antaa tehtäviä viikoittain.

Moodle –oppimisalusta on käytössä. Kotitehtävät ja mahdollinen lisämateriaali löytyvät kurssikohtaisesti verkkosivulta. Voit luoda tunnukset oppimisalustalle itse sivulla www.moodle.omnia.fi Ohje tunnusten luomiseen löytyy verkkosivulta.

Tekninen perehdytys kuuluu kurssihintaan. Valitse itsellesi sopiva ajankohta
Torstaina 2.4. klo 10-11.30 https://ilmonet.fi/#!code=E202224
Tiistaina 7.4. klo 13.30-15 https://ilmonet.fi/#!code=E202223

Kurssin aihepiireinä ovat erilaiset viestintätilanteet, esim. kahvilassa, itsestä kertominen, tapaamisesta sopiminen, kaupungilla liikkuminen ja ravintolapöydän varaaminen. Harjoittelemme ääntämistä ja opettelemme sanastoa ja keskeisiä rakenteita, mm. lukusanoja, verbejä, kysymyssanoja, artikkeleita ja prepositioita.

Självregistrering (Opiskelija (Student))
Självregistrering (Opiskelija (Student))