Kurssialueelle liittyminen

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua verkko-opiskeluna toteutettavalle alkeistason venäjän kielen kurssille. Verkkokurssilla lähdetään aakkosten kertauksesta liikkeelle. Edellytyksenä osallistumiselle on aakkosten tuntemus. Kurssin kuluessa karttuvat sana- ja fraasivarastot erilaisiin tilanteisiin liittyen, kuten tervehtimiseen, tutustumiseen ja kuulumisten kertomiseen. Kurssilla opitaan esittäytymään. Opitaan myös kertomaan kotipaikasta sekä ammatista. Kielioppiasioina mm. substantiivien suvut, persoonapronominit, numerot sekä mahdollisesti adjektiivien suku. Lisämateriaalia on myös hieman edistyneemmille.

Kurssimateriaalina kirja Pora ! 1 sekä opettajan jakamat materiaalit verkossa. Käytössäsi on myös kurssikohtainen Quizlet. Quizletia käytetään kurssilla paljon.

Kurssi sopii venäjän kielen alkeista kiinnostuneille sekä myös venäjän alkeiden kertaukseen, esim. puoli vuotta-vuoden kansalaisopistossa opiskelun jälkeen.

Kurssi järjestetään kokonaan verkossa. Saat opettajalta viikoittain tehtäviä itsenäisesti suoritettavaksi noin kahden tunnin edestä ja voit opiskella omaan tahtiisi. Saat opettajalta verkon kautta viikoittain myös henkilökohtaista palautetta tekemiesi tehtävien perusteella Opettaja on varautunut antamaan ohjausta tarvittaessa jokaiselle opiskelijalle n. 10 min/viikko. Oppimisalustana käytämme Moodlea. Quizlet - harjoituksia varten tarvitset gmail-tilin.

Ei opetusta hiihtolomaviikolla 17.2.-23.2.2020

Opettaja: Arina Myllyoja

  • Opettaja: Arina Myllyoja
Itserekisteröityminen
Itserekisteröityminen