Registreringsalternativ

Ritroviamo i nostri amici di penna e continuiamo a scrivere in italiano in questo corso!

Nyt kun olemme löytäneet kirjeystävän, eikö olekin mukavaa kirjoittaa italiaksi eri aiheista? Kurssilla aktivoimme luovia kirjoittamistaitoja mediasta ja tekstistä mielipidekirjoitukseen. Kurssin rakenne on sama kuten edellisellä kurssilla Moodleessa, mutta pohdittavat ja kirjoitettavat aiheet ovat erilaisia. Opettaja auttaa kirjoittamisprosessin aloittamisessa. Jokainen jatkaa siitä oman kielentasonsa mukaan. 

Kirjoittaessamme tekstejä laajennamme samalla sanastoa ja kertaamme kielioppia. Ryhmässä kirjoittaminen on mielekkäämpää ja luovempaa kuin yksin. Palautteen antaminen ja vastaanottaminen ryhmässä on myös tärkeää. Opettaja antaa palautetta ja ohjausta viikoittain Moodlen kautta. Kurssin materiaalina käytetään opettajan omaa materiaalia sekä hyödynnetään verkosta vapaasti saatavilla olevaa oppimateriaalia. Kurssi käy kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kirjoittamisesta italiaksi verkossa. Kurssille osallistuminen edellyttää taitotasoa A2-B1.

Kurssi on kokonaan verkossa ja opiskelija opiskelee oman aikataulunsa mukaan. Kurssi kestää viisi viikkoa. Opettaja lisää uuden tehtävän ja ohjeet Moodleen perjantaisin. Varaa riittävästi aikaa opiskeluun. 

Kurssilla käytetään Moodle-oppimisympäristöä, josta löydät kurssiin liittyviä materiaaleja, ohjeita ja linkkejä. Voit käyttää Moodlea pöytätietokoneella tai läppärillä. Moodle ei välttämättä toimi älypuhelimellasi. Saat ilmoittautumisviestissä ohjeet Moodle-tunnuksen tekoon. Kohdasta ”Linkit” löydät linkin verkko-opetuksen ohjeisiin. 

Kirjautumisohjeet ja opetuksen linkin saat sähköpostitse 2–3 arkipäivää ennen kurssin alkua. Mikäli et ole saanut verkko-opetuksen aloituskirjettä ennen kurssin alkua tarkista sähköpostisi roskapostit. Jos viestiä ei vieläkään löydy, ole yhteydessä espoon.tyovaenopisto@omnia.fi

  • Lärare: Maj-Lis Mosconi
Självregistrering (Opiskelija (Student))
Självregistrering (Opiskelija (Student))