Enrolment options

Kurssilla aktivoimme kirjoittamistaitoja. Aloitamme helpoista teksteistä (postikortti, tekstiviesti ja sähköpostiviesti kaverille) ja sitten siirrymme vaikeampiin teksteihin (mielipidekirjoitus, kuvaus, ilmoitus). Aiheet ja tekstilajit ovat käytännöllisiä, niin pystyt hyödyntämään niitä oikeassa elämässä asioidessasi venäläisten kanssa. Kurssi järjestetään kokonaan verkossa.

Ohjeet kirjoittamiseen kyrilliikalla saat kurssilla. Kirjoittaessa tekstejä laajennamme sanastoa ja kertaamme kielioppia (aikamuodot, substantiivien ja adjektiivien sijamuodot, prepositiot). Opettaja antaa viikoittain tehtäviä itsenäisesti suoritettavaksi noin 2 tunnin edestä. Opettaja antaa verkon kautta viikoittain myös henkilökohtaista palautetta ja ohjausta tehtyjen tehtävien perusteella. Kurssimateriaalina käytetään opettajan omaa materiaalia sekä hyödynnetään verkosta löytyvää oppimateriaalia.

Ilmoittautuminen: https://ilmonet.fi/#!code=E180146 tai 020 692 444 (ma-to 12-15). Jos ilmoittaudut kurssille myöhemmin, kuin 3 päivää ennen kurssin alkua, ota yhteyttä toimistoon Tyovaenopisto.kielet@omnia.fi

  • Teacher: Irina Tregub
Self enrolment (Opiskelija (Student))
Self enrolment (Opiskelija (Student))