Kurssialueelle liittyminen

Kurssi tarjoaa monipuolisia tehtäviä ja lukuisia puheharjoituksia alusta alkaen. Kielen opiskelun ohella tutustumme myös saksankielisten maiden kulttuuriin sekä ihmisten arkielämään. Kurssin jälkeen osaat toimia arkielämän viestintätilanteissa, kuten kertoa perheestä, asioida ravintolassa ja hotellissa. Osaat esittää yksinkertaisia kysymyksiä, sanontoja ja lauseita 

Oppitunnilla teemme helppoja keskustelu- ja sanastoharjoituksia pari- ja ryhmätyönä. Harjoittelemme myös kuullun ja luetun ymmärtämistä. Opettaja antaa viikoittain tehtäviä noin yhden tunnin edestä ja antaa verkon kautta viikoittain myös palautetta ja ohjausta tehtyjen tehtävien perusteella.

Tältä kurssilta voit halutessasi saada opintopisteitä. Opintosuorituksen rekisteröintiä varten sinun tulee antaa suostumus kurssin alussa. Verkko-opetusta on 21 t ja itsenäistä opiskelua on noin 11 t. Opintopistesuorituksen saat aloituspäivänä aloitetusta ja arviointikriteerien mukaisesti suoritetusta kurssista. Poikkeustapauksissa päätöksen opintopistesuorituksesta tekee kurssin opettaja.

Arviointi perustuu osaamistavoitteisiin ja on jatkuvaa. Säännöllinen ja aktiivinen osallistuminen opetukseen, pari- ja ryhmätöihin ja opettajalle sovitusti palautetut tehtävät. Opettaja ilmoittaa erikseen kurssiin kuuluvista kirjallisista tai suullisista suorituksista. Osaaminen arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty.

Opetus to klo 17:00 alkaen verkko-opetuksena.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Ilmonetissä.    

Itserekisteröityminen
Itserekisteröityminen