Skip to main content
Site logo
  • Home
  • Browse trainings
    Vocational training Common units Adult secondary Liberal adult education Prepatory education and training Basic education for adults Other workspaces Guidance
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎ Svenska ‎(sv)‎
YOU HAVE NOT YET LOGGED IN
Log in
Home Browse trainings Collapse Expand
Vocational training Common units Adult secondary Liberal adult education Prepatory education and training Basic education for adults Other workspaces Guidance
  1. Home
  2. Courses
  3. Ammatillinen koulutus
  4. Perustutkinnot
  5. Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Expand all

3D-tekniikan hyödyntäminen ravitsemispalveluissa

À la carte -ruoanvalmistus

À la carte -tarjoilu

Annosruokien ja juomien tarjoilu

Annosruokien valmistus

Asiakaspalvelu ja myynti

Juomien myynti ja tarjoilu

Kahvilapalvelut

Katu- ja pikaruokapalvelut

Laivatalouspalvelut

Lounasruokien valmistus

Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa

Muut (Ravintola- ja catering ala PT)

Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot

Ravitsemispalveluiden tuotteistaminen

Ravitsemispalveluissa toimiminen

Suurkeittiön ruokatuotanto

Tilaus- ja juhlaruokien valmistus

Tilaus- ja juhlatarjoilu

Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen

Yritystoiminnan suunnittelu


YOU HAVE NOT YET LOGGED IN (Log in)
Privacy policy
Accessibility statement

Tietoverkon ja tietojärjestelmien käyttösäännöt.

Dashboard
  • Browse trainings
    • Vocational training
    • Common units
    • Adult secondary
    • Liberal adult education
    • Prepatory education and training
    • Basic education for adults
    • Other workspaces
    • Guidance
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
    • Svenska ‎(sv)‎
Dashboard
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Powered by Mediamaisteri