Siirry pääsisältöön
Sivuston logo
  • Etusivu
  • Selaa koulutuksia
    Ammatillinen koulutus Yhteiset tutkinnon osat Espoon aikuislukio Espoon työväenopisto Tutkintoja edeltävä opetus Aikuisten perusopetus Muut työtilat Ohjaus
  • Lisää
Suomi ‎(fi)‎
English ‎(en)‎ Suomi ‎(fi)‎ Svenska ‎(sv)‎
Kirjaudu
Etusivu Selaa koulutuksia Tiivistä Laajenna
Ammatillinen koulutus Yhteiset tutkinnon osat Espoon aikuislukio Espoon työväenopisto Tutkintoja edeltävä opetus Aikuisten perusopetus Muut työtilat Ohjaus
  1. Etusivu
  2. Kurssit
  3. Ammatillinen koulutus
  4. Perustutkinnot
  5. Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Näytä kaikki

3D-tekniikan hyödyntäminen ravitsemispalveluissa

À la carte -ruoanvalmistus

À la carte -tarjoilu

Annosruokien ja juomien tarjoilu

Annosruokien valmistus

Asiakaspalvelu ja myynti

Juomien myynti ja tarjoilu

Kahvilapalvelut

Katu- ja pikaruokapalvelut

Laivatalouspalvelut

Lounasruokien valmistus

Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa

Muut (Ravintola- ja catering ala PT)

Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot

Ravitsemispalveluiden tuotteistaminen

Ravitsemispalveluissa toimiminen

Suurkeittiön ruokatuotanto

Tilaus- ja juhlaruokien valmistus

Tilaus- ja juhlatarjoilu

Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen

Yritystoiminnan suunnittelu


Et ole kirjautunut. (Kirjaudu)
Tietosuojaseloste - Oppimisen ja osaamisen kehittämisen verkkoympäristön käyttäjärekisteri
Saavutettavuusseloste

Tietoverkon ja tietojärjestelmien käyttösäännöt.

Työpöytä
  • Selaa koulutuksia
    • Ammatillinen koulutus
    • Yhteiset tutkinnon osat
    • Espoon aikuislukio
    • Espoon työväenopisto
    • Tutkintoja edeltävä opetus
    • Aikuisten perusopetus
    • Muut työtilat
    • Ohjaus
  • Suomi ‎(fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
    • Svenska ‎(sv)‎
Työpöytä
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Powered by Mediamaisteri