Suoritusten seuranta helpottaa sekä opiskelijan että opettajan hahmottamista kurssin etenemisestä. Kun olet itse suorittanut tätä kurssia opiskelijana eteenpäin; olet huomannut, että kurssialustan oikeassa ylälaidassa on ruudukko omasta etenemisestäsi ja jokaisen määrittelemäni aktiviteetin vieressä on pieni laatikko, johon voit merkata, kun olet saanut ko. tehtävän loppuun.

Tämän kurssin aktiviteeteista suurin osa on määritelty siten, että opiskelija pystyy itse merkitsemään tehtävän valmiiksi. Tentti-aktiviteetti puolestaan tulee suoritetuksi automaattisesti vasta, kun tentti on suoritettu loppuun ja tietty arvosana saatu. Voit siis vaihdella manuaalisten ja automaattisten merkintöjen yhdistelmää.

Suoritusten seuranta otetaan käyttöön kaksivaiheisesti:

  1. Asetukset-lohkosta, kurssin ylläpito ja muokkaa asetuksia. Laajenna kohta Suoritusten seuranta ja ota opiskelijoiden suoritusten seuranta käyttöön. Tallenna.
  2. Valitse suoritusten seurantaan mukaan kaikki ne aktiviteetit, jotka haluat: mene aktiviteetin asetuksiin, laajenna kohta Opiskelijoiden edistyminen. Tee haluamasi määritykset ja tallenna.


Lisäohjeita saat klikkaamalla tästä.

Viimeksi muutettu: tiistai 25. elokuu 2020, 12.34