Kurssin jälkeen osaat toimia arkielämän viestintätilanteissa, kuten itsestä kertominen, kahvilassa ja kioskilla asioiminen, kaupungilla liikkuminen ja osaat esittää yksinkertaisia kysymyksiä sekä käyttää yksinkertaisia sanontoja ja lauseita näissä tilanteissa. 

Oppitunnilla teemme helppoja keskustelu- ja sanastoharjoituksia pari- ja ryhmätyönä, harjoittelemme  kuullun ja luetun ymmärtämistä. Omalla ajallasi teet kotitehtäviä ja opiskelet omien tavoitteittesi mukaan. Opettaja antaa viikoittain tehtäviä noin yhden tunnin edestä, antaa verkon kautta viikoittain palautetta ja ohjausta tehtyjen tehtävien perusteella.

Tältä kurssilta voit halutessasi saada opintopisteitä. Opintosuorituksen rekisteröintiä varten sinun tulee antaa suostumus kurssin alussa. Verkko-opetusta 21 t ja itsenäistä opiskelua noin 11 t.

Arviointi perustuu osaamistavoitteisiin ja on jatkuvaa. Säännöllinen ja aktiivinen osallistuminen opetukseen, pari- ja ryhmätöihin ja opettajalle sovitusti palautetut tehtävät. Opettaja ilmoittaa erikseen kurssiin kuuluvista kirjallisista tai suullisista suorituksista. Osaaminen arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty.   

Opetus ke klo 17.00 alkaen verkossa. 

Lisätiedot Ilmonetissä