Oletko innokas ruoanlaittaja? Haluatko edelleen hioa taitojasi mukavassa miesporukassa?

Lähde makumatkalle Intiaan omasta kotikeittiöstäsi käsin!

Intian ihanat ruoat- verkkokurssilla opit live-opetuksen keinoin kuinka valmistaa kaksi herkullista intialaista ateriakokonaisuutta omassa kotikeittiössäsi. Saat itsellesi reseptit, juomasuositukset ja ostoslistat etukäteen. Kurssi sisältää live-opetusta verkossa kahtena iltana. 

Oppimisalustana käytetään Moodlea. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Kotikeittiön työvälineet.

Lähde mukaan oppimaan kotijuhlien ABC ja valmistamaan noutopöytä täyteen herkkuja kotikeittiöstä käsin!

Kurssilla opit webinaarin ja liveopetuksen keinoin mitä kotijuhlien järjestäjän on tärkeä huomioida, oli juhlan aihe sitten ristiäiset, syntymäpäivä tai ylioppilasjuhlat. Kurssi sisältää kaksi opetuskertaa, joista ensimmäinen on verkkoluento ja toinen ruoanlaittoa liveopetuksena. Tältä kurssilta saat tarvittavat eväät juhlien järjestämiseen!

Oppimisalustana käytetään Moodlea. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Kotikeittiön työvälineet.

Lähde mukaan kokkaamaan raikkaita satokausiruokia kotikeittiöstäsi käsin!

Kurssi sisältää liveopetusta kahtena aamupäivänä. Valmistamme raikkaita ja maistuvia ruokia satokauden kasviksista, kuten broccolinista ja parsasta, hedelmistä mango ja sitruunat kuuluvat tähän aikakauteen. HUOM! Päiväkurssi.

Oppimisalustana käytetään Moodlea. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä, kaiuttimet/kuulokkeet ja tietokoneen peruskäyttötaidot.

Lähde makumatkalle Italiaan omasta kotikeittiöstäsi käsin! 

Italialainen illallinen- verkkokurssilla opit selkeiden videoiden ja live-opetuksen keinoin kuinka valmistaa kaksi herkullista italialaista ateriakokonaisuutta. Saat itsellesi reseptit, viinisuositukset ja ostoslistat etukäteen. Kurssi sisältää videot kaikkiin ruokalajeihin sekä live-opetusta kahtena iltana.