• Sway

    Tehtävän kestoaika 3 tuntia.

    Sway on esitysohjelma. Omniassa Swaytä käytetään oppimispäiväkirjana (portfolio). Tee oppimispäiväkirja ensisijaisesti työharjoittelusta.

    1. Työharjoitteluoppimispäiväkirjasta tulee käydä ilmi seuraavat asiat: Itsesi esittely, yrityksen esittely, työtehtävät ja niiden kuvaus sekä arviointiosuus, jossa arvioit työharjoittelun onnistumista, mutta myös missä asioissa sinulla on parannettavaa.
    2. Tee Sway ammatillista osaamista kehittävästä aiheesta, jos et voi tehdä oppimispäiväkirjaa. Hyödynnä tehtävä osana ammatillista koulutustasi.

    Katso aluksi esimerkki oppimispäiväkirjan tekemisestä alla olevasta videolinkistä:

    Sway-oppimispäiväkirjamallivideo

    Katso seuraavaksi kuusi videota, jos koet, että tarvitset vielä lisätietoa Swayn toiminnoista. Katsomisen jälkeen osaat käyttää Swaytä. Käytä vähintään Sway-esityksessäsi tekstiä ja kuvia. Käytä Swaytä monipuolisesti. Käytä omia kuvia ja videoita ensisijaisesti. Jaa Sway linkillä arviointia varten Moodlen palautuskansioon.  Älä jaa Swaytä Teamsiin, kuten videossa 2: Swayn jakaminen on kerrottu. Älä jaa Sway-esityksessäsi kriittisiä henkilötietoja. Kuva Swayn jakamisesta Moodlen palautuskansion verkkotekstikohtaan linkillä (Linkki liitetään Moodlen verkkotekstikohtaan Ctrl + v näppäimistöpainikkeilla.):

    Lisätietoa: Microsoftin Sway-ohje


    Tee lopuksi Sway-tentti.