BI03Ver Ihmisen vaikutukset ekosysteemeihin verkko-opintojakso

BI03Ver on OPS 2021 mukainen ja on laajuudeltaan 1 op ("puolikas kurssi"). Vanha kurssi BI02v (OPS 2016) vastaa siis uusia opintojaksoja BI02v & BI03v (OPS 2021), eli se on pilkottu kahteen osaan. Sisältö on muuttunut jonkin verran, mutta opinnot voidaan lukea molempiin opetussuunnitelmiin tarvittaessa.

Ennen tätä opintojaksoa suorita Kurssi: BI02Ver Ekologian perusteet verkko-opintojakso (OPS 2021) 1 op (omnia.fi)

Opintojakso on kokonaan verkon kautta suoritettavissa, joten voit tehdä sen täysin ajasta ja paikasta riippumatta, loppukoe mukaan lukien.

HUOM: tarkista että olet Espoon aikuislukion opiskelija (opiskelijastatus aktiivinen) ennen suorituksen aloittamista, muutoin suoritustasi ei tarkisteta tai rekisteröidä opintoihisi. Kirjaudu Moodleen Espoon aikuislukion tunnuksilla kun teet suoritustasi. Lisätietoa ilmoittautumisesta tässä linkissä: Aikuislukioon ilmoittautuminen | Omnia

Ihmisen vaikutukset ekosysteemeihin opintojaksolla käydään läpi mm. ilmastonmuutoksen, rehevöitymisen, happamoitumisen, haitallisten aineiden ja biodiversiteetin vähenemisen syitä ja vaikutuksia, sekä ratkaisukeinoja erilaisiin ympäristöongelmiin.

Klikkaa itsesi sisään kurssialueelle itserekisteröitymisen avulla ja lue lisää.

T: Ope Anna Bono
anna.bono@omnia.fi