BI03Ver Ihmisen vaikutukset ekosysteemeihin verkko-opintojakso

BI03Ver on OPS 2021 mukainen ja on laajuudeltaan 1 op ("puolikas kurssi"). Vanha kurssi BI02v (OPS 2016) vastaa siis uusia opintojaksoja BI02v & BI03v (OPS 2021), eli se on pilkottu kahteen osaan. Sisältö on muuttunut jonkin verran, mutta opinnot voidaan lukea molempiin opetussuunnitelmiin tarvittaessa.

Ennen tätä / samaan aikaan tämän opintojakson kanssa suorita Kurssi: BI02Ver Ekologian perusteet verkko-opintojakso (OPS 2021) 1 op (omnia.fi)

Opintojakson tehtävät ovat verkossa ja vapaassa aikataulussa suoiritettavissa. Kun olet tehnyt sekä BI02Ver että BI03Ver tehtävät, voit tehdä loppukokeen. Koe tehdään pääsääntöisesti koululla, etäkoe mahdollinen tietyissä tapauksissa, ks. tarkemmin kurssin sivuilta.

Myös mikäli tarvitset vain puolikkaan kurssin (1op), eli joko BI02 tai BI03, voi etäkoe olla mahdollinen - ota yhteyttä opettajaan mikäli tämä on kohdallasi ajankohtaista.

HUOM: tarkista että olet Espoon aikuislukion opiskelija (opiskelijastatus aktiivinen) ennen suorituksen aloittamista, muutoin suoritustasi ei tarkisteta tai rekisteröidä opintoihisi. Kirjaudu Moodleen Espoon aikuislukion tunnuksilla kun teet suoritustasi. Lisätietoa ilmoittautumisesta tässä linkissä: Aikuislukioon ilmoittautuminen | Omnia

Ihmisen vaikutukset ekosysteemeihin opintojaksolla käydään läpi mm. ilmastonmuutoksen, rehevöitymisen, happamoitumisen, haitallisten aineiden ja biodiversiteetin vähenemisen syitä ja vaikutuksia, sekä ratkaisukeinoja erilaisiin ympäristöongelmiin.

Klikkaa itsesi sisään kurssialueelle itserekisteröitymisen avulla ja lue lisää.

T: Ope Anna Bono
anna.bono@omnia.fi