TE02Ver Terveys ja ympäristö OPS 2021, 2 op

Opintojakson tehtävät ovat verkon kautta suoritettavissa, joten voit tehdä suorituksen täysin ajasta ja paikasta riippumatta, ainoastaan loppukoe on koululla (etäkoe mahdollinen rajatuissa tapauksissa, katso tarkemmin kurssin sivuilta). Voit aloittaa milloin vain ja jatkaa kesken jäänyttä suoritusta vuoden kuluessa aloittamisesta.

Opintojakso noudattaa vuoden 2021 opetussuunnitelmaa. Ennen opintojakson suorittamista on hyvä käydä opintojakso TE01Ver (OPS 2021) Kurssi: TE01Ver Terveys voimavarana verkko-opintojakso, OPS 2021 (omnia.fi). Pohjatietoja et silti välttämättä tarvitse.

HUOM: tarkista että olet Espoon aikuislukion opiskelija (status aktiivinen) ennen suorituksen aloittamista tai jatkaessasi keskenjäänyttä suoritusta, muutoin suoritustasi ei tarkisteta tai rekisteröidä opintoihisi. Kirjaudu Moodleen mieluiten  Espoon aikuislukion tunnuksilla kun teet suoritustasi. Lisätietoa ilmoittautumisesta tässä linkissä: Aikuislukioon ilmoittautuminen | Omnia

Opintojaksossa pohditaan terveyteen liittyvää tietoa, tutkimusta, ympäristön vaikutusta terveyteen, sekä päihteitä ja muita riippuvuuksia.

Tarvitset oppikirjan Lukion Syke 2, terveys ja ympäristö (2021, Edita) tai vastaavan, LOPS2021 oppikirjan.

Klikkaa itsesi sisään opintojakson kurssialueelle (itserekisteröitymisen kautta) ja lue lisää!

T: Ope Anna Bono

anna.bono@omnia.fi