BI01 Elämä ja evoluutio

 

Opintojakso on syksyyn 2021 vuoden 2016 opetussuunnitelman mukainen, jonka jälkeen siirrytään vuoden 2021 opetussuunnitelmaan. Käytännössä kurssisisällöt pysyvät lähes samoina eli opinnot luetaan opiskelijan noudattaman opetussuunnitelman mukaisiksi opinnoiksi.

Tarvitset kurssikirjan BIOS 1 elämä ja evoluutio (2021), SanomaPro.

Opintojakson tehtävät ovat Moodlen verkkosivuilla. Tehtäviä saa tehdä omassa tahdissa, hyvä suoritusvauhti on 1(–2 jaksoa), noin 7 viikkoa. Jos olet valmistumassa tai osallistumassa YO-kirjoituksiin katso itseaäsi koskevat tehtävien ja kokeen aikataulut opintojakson (kurssin) etusivulta.

Opintojakso arvostellaan tehtävien ja koesuorituksen perusteella. Koe tehdään lähtökohtaisesti koululla.

Opettaja ohjaa ja korjaa tehtäviä / kokeita koulun työpäivien aikana jaksoissa 1. - 5. Kurssia voi suorittaa myös kesällä.

Tarkempaa tietoa saat kurssille rekisteröidyttyäsi kurssin verkkosivuilta.

Voit itse rekisteröityä kurssille: klikkaa itsesi sisään kurssialueelle. Itserekisteröityminen ei sido sinua vielä mihinkään.

HUOM: tarkista että olet Espoon aikuislukiossa kirjoilla oleva opiskelija ennen opintojakson suorituksen aloittamista, muutoin suoritustasi ei tarkisteta tai rekisteröidä opintoihisi. Kirjaudu Moodleen Espoon aikuislukion tunnuksilla kun teet suoritustasi. Aikuislukioon ilmoittautuminen | Omnia

Tervetuloa opiskelemaan biologiaa!

Opettaja: Anna Bono (etunimi.sukunimi@omnia.fi)