Solu ja perinnöllisyys (BI04)

Kurssi on kokonaan verkon kautta suoritettavissa, joten voit tehdä kurssin täysin ajasta ja paikasta riippumatta, loppukoe mukaan lukien.

Opettaja ohjaa kurssilla koulun työpäivinä jaksojen 1- 5. aikana.

Kurssin tarkoituksena on auttaa opiskelijaa syventämään ymmärrystä solun rakenteesta ja toiminnasta. Kurssilla tarkastellaan solun toiminnan ohjaamista, solujen lisääntymistä ja periytymisen perusteita.

Kurssin noudattaa vuoden 2021 opetussuunnitelmaa mutta kurssisisältö ei ole juuri muuttunut 2016 opetussuunnitelmasta, joten surirtus voidaan lukea myös siihen.

Tarvitset kurssikirjan BIOS 4: Solu ja perinnöllisyys (2021). Myös vanhemmat painokset käyvät (esim. BIOS 3: Solun ja perinnöllisyys 2016), samoin vastaavat muut kirjat.

Klikkaa itsesi sisään kurssialustalle itserekisteröitymisen kautta. Kurssialustalla näet ohjeita ja kurssin sisältöjä sekä tehtäviä tarkemmin, itserekisteröityminen ei sido sinua mihinkään.

Pohjatietoja ei välttämättä tarvita, mutta on hyödyllistä käydä kurssi BI01v ennen tätä kurssia.

Tervetuloa kurssille!

Opettaja Anna Bono (anna.bono@omnia.fi)

HUOM: tarkista että olet Espoon aikuislukion opiskelija ennen kurssin suorituksen aloittamista, muutoin suoritustasi ei tarkisteta tai rekisteröidä opintoihisi. Kirjaudu Moodleen Espoon aikuislukion tunnuksilla kun teet suoritustasi. Lisätietoa ilmoittautumisesta tässä linkissä: Aikuislukioon ilmoittautuminen | Omnia