Ihmisen biologia (BI05)

Kurssilla perehdytään ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan. Keskeisiä tarkastelun kohteita ovat ihmisen elintoiminnot, lisääntyminen sekä perimän ja ympäristön merkitys ihmisen terveyteen. Kurssilla tarkastellaan ihmiselimistön kykyä sopeutua muutoksiin ja puolustautua ulkoisia uhkia vastaan.

Klikkaa itsesi sisään kurssialueelle itserekisteröitymisen kautta niin näet tarkemmin kurssin ohjeet, tehtävät ja sisällön.

Kurssin tehtävät ovat Moodlessa, vain loppukoe tehdään koululla Espoon aikuislukion tiloissa. Etäkoe mahdollinen erityistapauksissa, katso tarkemmin kurssin sivuilta.

Kurssi noudattaa 2021 opetussuunnitelmaa. Kurssi vastaa OPS 2016 opintojaksoa BI04 Ihmisen biologia.

Kurssille et välttämättä tarvitse pohjatietoja, mutta opiskelussa ovat avuksi pohjatietoina kurssit BI01 Elämä ja evoluutio ja/tai BI04 Solu ja perinnöllisyys.

Kurssi on erittäin suositeltava lisä terveystiedon opintojen tueksi ja erityisesti terveystietoa kirjoittaville!

HUOM: tarkista että olet Espoon aikuislukion opiskelija ennen kurssin suorituksen aloittamista, muutoin suoritustasi ei tarkisteta tai rekisteröidä opintoihisi. Kirjaudu Moodleen Espoon aikuislukion tunnuksilla kun teet suoritustasi. Lisätietoa ilmoittautumisesta tässä linkissä: Aikuislukioon ilmoittautuminen | Omnia