BI06 Biotekniikka ja sen sovellukset

Kurssi on kokonaan verkon kautta suoritettavissa, joten voit tehdä kurssin täysin ajasta ja paikasta riippumatta, loppukoe mukaan lukien.

Kurssin tarkoituksena on, että opiskelija ymmärtää biologisen tutkimuksen merkityksen tulevaisuuden ongelmien ratkaisemisessa. Kurssilla perehdytään biologian erilaisiin sovelluksiin lääketieteessä, teollisuudessa, elintarviketuotannossa ja luonnonvarojen kestävän kehityksen mukaisessa käytössä. Keskeisiä tarkastelun kohteita ovat geeniteknologian ja mikrobiologian erilaiset sovellukset.

Kurssi noudattaa vielä 2016 opetussuunnitelmaa, mutta on hyväksiluettavissa OPS 2021 opintojaksoksi. Kurssi päivittyy OPS 2021 oppikirjan ilmestyttyä hieman, (päivitystyö on käynnissä parhaillaan, kurssia voit suorittaa normaalisti). 

Klikkaa itsesi sisään kurssialueelle itserekisteröitymisen kautta niin näet tarkemmin kurssin ohjeet, tehtävät ja sisällön. Suorittaaksesi kurssin sinun tulee olla rekisteröitynyt Espoon aikuislukion opiskelijaksi.

Kurssin suorittamisen edellytyksenä ovat pohjatietoina kurssit BI01 Elämä ja evoluutio ja BI04 Solu ja perinnöllisyys tai vastaavat perustiedot solubiologiasta.

Tervetuloa kurssille!

T: Ope Anna Bono (anna.bono@omnia.fi)

HUOM: tarkista että olet Espoon aikuislukion opiskelija ennen kurssin suorituksen aloittamista, muutoin suoritustasi ei tarkisteta tai rekisteröidä opintoihisi. Kirjaudu Moodleen Espoon aikuislukion tunnuksilla kun teet suoritustasi. Lisätietoa ilmoittautumisesta tässä linkissä: Aikuislukioon ilmoittautuminen | Omnia