Tämä kurssi toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena tai kokonaan verkko-opetuksena riippuen koronarajoituksista.  Kurssin hinta on sama lähi- ja verkko-opetuksessa.

Kurssin lähtötaso on A2.1. Kurssilla harjoittelemme monipuolisesti kieltä arjen tilanteissa ja opimme myös puhekieltä. Kurssin teemoina ovat mm. kestävä elämäntapa, asuminen, uutiset, historia ja yhteiskunta. Kielen rakenteista opimme mm. konditionaalin, passiivin ja imperatiivin muotoja.  

Opetus on maanantaisin ja tiistaisin luokassa, torstaisin ja perjantaisin etänä. Opetusta on 12 tuntia ja itsenäistä opiskelua vähintään 4 tuntia viikossa. Opetus on suomeksi.

Opiskelijat kutsutaan lähtötasotestiin, joka on 19.11. klo 10.30 osoitteessa Itätuulenpiha 1. Testi on pakollinen. Jos et tule testiin ja pääse läpi siitä, et voi saada opiskelupaikkaa. Jos sinulla on todistus kielitaidostasi esim. koulusta tai Testipisteestä, ota se mukaan. Testi kestää n. 2 tuntia. Huom. Lähetämme kutsun testiin. Jos hakijoita on paljon, emme voi kutsua kaikkia, jotka ovat jonossa.  

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Ilmonetissä.

Ilmoittautuminen myös puhelimessa 8.11. alkaen 020 692 440 (ma–to, klo 12.30–15.30).

Lisätietoja: S2-opintoneuvonta@omnia.fi